Ett professionellt byggföretag

God morgon på er alla härliga läsare och välkomna till den här bloggen den här vackra fredagsmorgonen. Jag hade tänkt mig att jag skulle skriva ett inlägg på bloggen innan jag åker iväg till jobbet och samtidigt passa på att dricka ytterligare en kopp kaffe. Jag ska berätta om ett byggföretag i Täfteå som hjälpt mig med badrumsrenoveringen. 

Företaget som har utfört badrumsrenoveringen heter Garage57 och det är ett företag som arbetar en hel del inom det här med badrumsrenoveringar men även andra saker som är byggrelaterade, och det innebär att jag i första hand vänder mig till er som finns i Täfteå med omnejd om behöver anlita ett byggföretag. Jag har en vän som bor i Sävar som även han fått hjälp med en tillbyggnad av dito företag. Jag tror verkligen att ni kommer att kunna ha nytta av att anlita Garage57 eftersom det här företaget har snickare som är så kompetenta. Det har de blivit genom att de arbetat under många år i den här branschen. Det är en väldigt fin och personlig kundservice där man blir bekräftad och sedd som kund. De har anpassat sitt arbete helt och hållet utifrån mitt behov. Jag känner mig så nöjd med detta byggföretag i Täfteå och det är därför roligt att få lyfta fram det här företaget i ljuset så att ni som också behöver ett byggföretag i Täfteå med omnejd ska veta att ni utan tvekan kommer att få kvalitativ hjälp av Garage57! En extra fin service med det här företaget är att de alltid följer upp sina jobb, så att det verkligen blev så som kunden önskade!