Frisör i Skövde

Godkväll! Hur har er dag sett ut och vad har ni för planer nu under sommaren? Har ni några roliga planer ni vill dela med er av? Då får ni gärna skriva det i mitt kommentarsfält som ni finner här nedan.

Jag har haft en bra dag, jag har varit och klippt mig och fixat iordning mitt skägg idag hos Sigges Barbershop som är en frisörsalong i Skövde. Och som alltid när jag är hos dem är jag nöjd. Det märks verkligen att de har en god erfarenhet inom denna bransch och det som känns så tryggt med dem, det är att de alltid jobbar med den senaste tekniken och materialet. Hos dem kan du få hjälpa med det mesta som rör hårvård. Som exempel hjälper de dig med sedvanlig klippning, dam-, barn-, och herrklippning, rakning, skäggvård med mera erbjuds till bra priser. Du behöver inte ha bokat en tid hos dem utan du kan även komma in via ”drop-in”. Och om man väljer att komma in på drop-in kan man under tiden man väntar njuta av deras goda kaffe som inte kostar någonting. Om ni vill boka tid hos dem kan du ringa till dem på telefonnummer, 07 0 096 26 64